سعید شجاعی سعدی،  Saeed Shojaei saadi

سعید شجاعی سعدی، Saeed Shojaei saadi

شاعر، نویسنده و پژوهشگر، Poet, Writer and Researcher
سعید شجاعی سعدی،  Saeed Shojaei saadi

سعید شجاعی سعدی، Saeed Shojaei saadi

شاعر، نویسنده و پژوهشگر، Poet, Writer and Researcher

پاره ای از اخبار منتشره در سایت های خبری 9 تیر 88

پاره ای از اخبار منتشره در سایت های خبری 9تیر 88


شورای نگهبان صحت انتخابات دهم ریاست جمهوری را تأیید کرد


شورای نگهبان از نامزدهای محترم که با حضور خود گرمی و رونق عرصه رقابت را فراهم آورده اند قدردانی مینماید

.
خبرگزاری مهر: دبیر شورای نگهبان در نامه ای به وزیر کشور صحت انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری را تأیید کرد.

متن نامه آیت الله احمد جنتی به این شرح است: جناب آقای محصولی وزیر محترم کشور در مورد نتیجه کلی و نهایی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، روز جمعه مورخ 88/3/22 ، بدین وسیله اعلام می نماید پس از آگهی عمومی اعلام شکایات و اعتراضات نسبت به روند رأی گیری و برگزاری انتخابات، طبق ماده 80 قانون انتخابات ریاست جمهوری علاوه بر مهلت قانونی دریافت شکایات در دوره تمدید پنج روزه نیز نسبت به دریافت شکایات اقدام و متعاقب بررسیها و رسیدگیهای دقیق و همه جانبه از آنجا که بخش عمده ای از موارد اعلامی از مصادیق تخلف یا تقلب انتخاباتی خارج و بعضاً تخلفات مختصری که وقوع آن در اغلب انتخابات مشهود و غیرقابل اعتناست سرانجام شورای نگهبان با بررسی موضوع در جلسات عدیده و با وارد ندانستن شکایات و اعتراضات صحت انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری را طبق ماده 79 قانون انتخابات ریاست جمهوری مورد تأیید قرار داد.

شورای نگهبان فرصت را مغتنم شمرده ضمن تکریم حضور حماسی و فراگیر مردم در برگزاری شکوهمند دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که با تجلی و ظهور جمهوریت نظام در کنار اسلامیت آن، برگ زرینی در تاریخ مردمسالاری دینی ایران اسلامی از خود به جا گذاشت بر خود فرض می داند از تلاش همه جانبه وزارت محترم کشور، عوامل اجرایی، همچنین هیئتهای نظارت و رسانه های گروهی و به ویژه از نامزدهای محترم که با حضور خود گرمی و رونق عرصه رقابت را فراهم آورده اند قدردانی نماید.
نظرات کاربران
=====================================




رئیس‌جمهور در دیدار مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات

:
توطئه‌های پنهان و آشکار دشمنان برای براندازی نرم در ایران شکست خورد

خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهور با بیان اینکه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حقیقت نوعی رفراندوم گفت: ملت ایران در این مسیر پیروز شدند و دشمنان علی‌رغم توطئه های پنهان و آشکاری که جهت براندازی نرم طراحی کرده بودند، شکست خورده و به اهدافشان نرسیدند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دفتر امور رسانه‌های ریاست‌جمهوری، محمود احمدی‌نژاد در اولین دیدار خود پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری با حضور در وزارت اطلاعات طی سخنانی در جمع وزیر، معاونین، مدیران و کارکنان این وزارتخانه ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های این وزارتخانه در پیشگیری، شناسایی و مقابله با عناصر توطئه‌گر داخلی و وابسته به بیگانگان اظهار داشت: وظیفه وزارت اطلاعات در خصوص انتخابات و حوادث پس از آن این است که آسیب شناسی و نقاط ضعف را مشخص نماید.
رییس جمهور با بیان اینکه شان وزارت اطلاعات این است که یک قدم از مسوولین نظام جلوتر باشد، تصریح کرد: وزارت اطلاعات باید جهانی بیاندیشد و رویکردها بایستی متناسب با تراز جهانی باشد.
رئیس‌جمهور انگیزه کارکنان وزارت اطلاعات را انسان هایی الهی و آرمانی دانست و گفت: باور من این است که وزارت اطلاعات یک عبادتگاه، کانون و خاستگاه بهترین، انقلابی‌ترین و باصفاترین یاران امام، رهبری و خط ولایت است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود اصلاح و ساختن ایران و جهان را لازم و ملزوم یکدیگر دانست و اظهار داشت: اساس انقلاب اسلامی ایران از یک طرف بر ایجاد تغییرات بنیادین در مدیریت اندیشه، فرهنگ و نظام ارزشی است و از طرف دیگر ایجاد تغییرات اساسی در معادلات جهان می‌باشد.
احمدی نژاد ماهیت انقلاب اسلامی ایران را شکستن انحصار دو قطبی بودن جهان و اثرگذاری قدرت های نظامی در معادلات سیاسی، انحصار علمی و علوم پیشرفته قدرتهای بزرگ و انحصار تئوریک اداره جهان عنوان کرد و بیان داشت: ما خواهان تعامل با جهان با رویکرد تغییر هستیم و در این راستا باید از همه ظرفیت های دنیا برای شکستن قدرت سلطه جهانی استفاده نماییم.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حقیقت نوعی رفراندوم گفت: ملت ایران در این مسیر پیروز شدند و دشمنان علی‌رغم توطئه های پنهان و آشکاری که جهت براندازی نرم طراحی کرده بودند، شکست خورده و به اهدافشان نرسیدند.
رییس جمهور با اشاره به اهداف دشمنان انقلاب اسلامی در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری گفت : دشمن به دنبال این است که اقتدار ملت ایران را که با حضور 85 درصدی مردم در انتخابات به دست آمده، تضعیف نماید اما حرکت مثبت و موج دمکراسی‌خواهی که در مردم ایران به وجود آمده ، اگر وارد معادلات سیاسی جهان شود، منافع جبهه استکبار را به مخاطره می اندازد.
انتهای پیام/ی














=======================================




سخنان ثمره هاشمی درباره کابینه دولت دهم



علاوه بر این مسائل ، انتخاب شخص رئیس جمهور با آراء 24 میلیون نفر در عمر 30 ساله انقلاب بی نظیر بود


.
خبر گزاری مهر: مشاور ارشد سابق رئیس جمهور با اشاره به پایان مدت قانونی عملکرد دولت در دوازده مرداد ماه گفت: با پایان این زمان رئیس جمهور باید افرادی را به عنوان وزیر به مجلس معرفی کند لذا در هر یک از این مراحل احتمال تغییر وزرا در کابینه دهم طبیعی است.

سید مجتبی ثمره هاشمی مشاور ارشد سابق رئیس جمهور و رئیس ستاد انتخاباتی دکتر محمود احمدی نژاد در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به این سئوال که آیا تغییر وزیران در کابینه دهم زیاد خواهد بود یا کم، اظهار داشت: در حال حاضر برداشتی از این موضوع ندارم.

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا شما در دولت دهم وزیر می شوید یا به سمت مشاورت رئیس جمهور ادامه خواهید داد یا خیر، گفت: در این خصوص فعلا باید صبر کنیم.

ثمره هاشمی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا دولت دهم از نظر عملکردی و تخصصی با دولت نهم تفاوت خواهد داشت یا خیر، تصریح کرد: بالاخره تجربیات دولت نهم ، سرمایه دولت دهم خواهد بود و بنابراین می توان انتظار داشت که دولت با کوله باری از تجربیات 4 ساله ، با سرعت، دقت و کیفیت بالاتری به خدمتگزاری اقدام کند.

مشاور ارشد سابق رئیس جمهور در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا پس از اعلام نظر شورای نگهبان و تائید صحت انتخابات جایی برای نپذیرفتن نتیجه انتخابات از سوی کاندیداهای معترض باقی می ماند و در صورت ادامه اعتراضات راهکار قانونی برای پاسخ به آن در نظر گرفته شده یا خیر، خاطرنشان کرد: اگر قانون، عدالت و احترام به حقوق ملت ملاک باشد ، چه جایی برای اعتراض وجود دارد، لذا به دلیل روشن بودن همه امور ، راهی برای اعتراضات وجود ندارد.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص ارزیابی از عمل به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات 22 خرداد و تائید صحت این انتخابات از سوی شورای نگهبان و وقایعی که در این خصوص رخ داد، گفت: برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران بنابر اصولی که در قانون اساسی ذکر شده به عنوان یک روش برای اعمال اراده مردم و جلوه ای از جمهوریت نظام است .

ثمره هاشمی یکی از روش های اعمال اراده مردم را انتخابات ریاست جمهوری دانست و افزود: با توجه به اینکه رئیس جمهور مقام رسمی دوم کشور به حساب می آید و مسئولیت قوه اجرایی و اجرای قانون اساسی را عهده دار است و همچنین دارای اختیارات وسیع در ابعاد اجرایی می باشد، به همین دلیل این انتخابات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است .
رئیس ستاد انتخاباتی دکتر احمدی نژاد ادامه داد: تفاوت برگزاری این انتخابات با انتخابات گذشته در این بود که در این دور ، مشارکت مردم در حد بسیار بالایی افزایش یافت که باید ریشه های آن را جستجو کرد و شاید یکی از دلایل این مشارکت عظیم، نشاط، امید به آینده، اعتماد به نظام اسلامی و لبیک به پیام رهبر معظم انقلاب و همچنین ذائقه شیرینی که مردم از خدمات دولت نهم در این دوره چهارساله از آن بهره مند شده بودند، باشد.

وی همچنین گفت: گذشته از این امور، درک شرایط موجود جهانی ، ارتقاء عزتمندی و اقتدار ایران در سطح بین المللی ، احساس قوی تری از هویت ملی یا به عبارتی تقویت هویت ملی و دلایل برجسته دیگری موجب شد که حضور مردم در انتخابات 22 خرداد تقریبا بی نظیر باشد به گونه ای که پس از حضور مردم در رفراندوم به نظام جمهوری اسلامی ایران در سال 58 ، این انتخابات از حضور حداکثری مردم برخوردار بود.

ثمره هاشمی تصریح کرد: علاوه بر این مسائل ، انتخاب شخص رئیس جمهور با آراء 24 میلیون نفر در عمر 30 ساله انقلاب بی نظیر بود.

مشاور ارشد سابق رئیس جمهور اضافه کرد: با انتخاباتی که برگزار شد ، حضور گسترده مردم نیز محقق گردید و رئیس جمهور هم انتخاب شد لذا طبیعی است که دشمنان ملت ایران چه آنانی که در خارج از کشور دائم در طول این 30 سال بر طبل دشمنی ملت ایران کوبیدند و چه برخی در داخل ایران که به هر دلیلی با نظام همراهی ندارند، دست به دست هم داده اند و در مقابل این واقعه و رخداد با شکوه و عظیم ایستادند البته باید گفت که حساب معترضین از آشوبگران جداست.

وی ضمن ابراز خوشنودی از اینکه تمام سئوالاتی که از جانب برخی از نامزدهای انتخاباتی در این دوره مطرح شد ، توسط مسئولان ذیربط اعم از وزارت کشور و شورای نگهبان پاسخ داده شد ، گفت: به عقیده بنده این انتخابات یکی از افتخارات نظام اسلامی است چراکه هر چه بیشتر مورد بررسی قرار گرفت، صحت انتخابات بیشتر و بیشتر روشن شد.

ثمره هاشمی ادامه داد: در برگزاری انتخابات قریب به 300 هزار نفر اعم از نمایندگان فرماندار، اعضاء معتمد شعب ، ناظران ، بازرسان وزارت کشور ، نمایندگان نامزدهای انتخابات، هیئت های اجرایی در فرمانداریها و حوزه های رای گیری و ستادهای انتخاباتی حضور و مباشرت مستقیم دارند و اگر به جمع این عده نیروهای امنیتی و انتظامی را نیز اضافه کنیم، بیش از 1 میلیون نفر در برگزاری انتخابات نقش داشته اند.

وی همچنین گفت: هنگامیکه عده ای بدون ملاحظه انتخابات را زیر سئوال می برند ، در حقیقت مفهوم ، خدمات معتمدین ملت ، مردم ، دولت ، دستگاه های نظارتی ، بازرسان و حتی نمایندگان خود بر سر صندوق ها را زیر سئوال می برند.

ثمره هاشمی تصرح کرد: تا آنجا که اطلاع دارم ، بازشماری 10 درصد صندوق ها به صورت رندوم، نشان داد که تا چه اندازه معتمدین ملت ما ، در حفظ آراء و امانت داری دقیق و مراقب هستند.

مشاور ارشد سابق رئیس جمهور افزود: به هر میزان سئوالات بیشتری مطرح شد ، در مقابل بررسی های بیشتری نیز انجام گرفت و اتقان و صحت انتخابات بیشتر تائید گردید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این از افتخارات ملت بزرگ ایران است که با این صحت و دقت، هم در انتخابات شرکت کردند و هم انتخابات را برگزار نمودند.

============================================

مشروح//آیت‌الله محمد یزدی در گفتگو با خبرنگاران:‌
شهادت می‌دهم پاک‌ترین انتخابات را برگزار کردیم

خبرگزاری فارس: رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با ‌تاکید بر صحت برگزاری انتخابات گفت: شهادت می‌دهم انتخابات دهم ریاست جمهوری پاک‌ترین ‌‌انتخابات‌ بود.‌

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله محمد یزدی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران در سخنانی اظهار داشت: به حمدالله دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نظام ایران با همه فراز و نشیب‌ها به خوبی برگزار شد و این دوره از انتخابات در مقایسه با دیگر دوره‌ها از امتیازات ویژه‌ای برخوردار است.
وی ادامه داد: حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای که پس از رفراندوم جمهوری اسلامی بیشترین میزان حضور بود یکی از ویژگی‌های مهم دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به شمار می‌رود.
عضو شورای نگهبان کشیده شدن دامنه بحث‌های انتخاباتی در میان عامه مردم و همچنین افزایش سطح آشنایی مردم با مسائل سیاسی و انتخاباتی را از دیگر ویژگی‌های این دوره از انتخابات برشمرد و گفت: انتخابات دهم یکی از سالم‌ترین و پاکترین انتخابات‌های کشور پس از انقلاب اسلامی است و به همین دلیل دشمنان نظام سرمایه‌گذاری بسیاری کردند تا به سلامت و پاکی انتخابات ضربه بزنند و آنها در این ایام با همه توان سلامت انتخابات را هدف قرار داده بودند.
وی در ادامه با اشاره به احتیاط و دقت نظر شورای نگهبان در استفاده از ابزارهای الکترونیکی برای برگزاری انتخابات را مورد توجه قرار داد و افزود: من در شورای نگهبان طرفدار الکترونیکی شدن انتخابات بودم ولی مجموع شورا تاکید داشتند که در کنار ابزارهای الکترونیکی برای حفظ اطمینان از روش دستی نیز استفاده شود.

*حضور بی‌سابقه نمایندگان کاندیداها در شعب اخذ را‌ی
وی در ادامه رقم حضور نمایندگان کاندیداهای ریاست جمهوری در پای صندوق‌های رای را در این دوره از انتخابات بی‌نظیر دانست و گفت: به دلیل رقابت‌های موجود در پای 46 هزار صندوق رای از سوی یکی از کاندیداها 40 هزار نماینده و از سوی کاندیدای دیگر 33 هزار نماینده معرفی شده بود.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به حضور ناظران شورای نگهبان در تمام شعب اخذ رای تصریح کرد: در حال حاضر به دلیل برگزاری انتخابات‌های متعدد در کشور دستگاه‌های شورای نگهبان در حال حاضر تکمیل شده است و گاهی اوقات حتی وزارت کشور نیز برای تطبیق آمار از دستگاه‌های شورای نگهبان استفاده می‌کرد.
آیت‌الله یزدی با تاکید بر رعایت امنیت و سلامت در برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما دین خود را به دنیای دیگران نمی‌فروشیم و شهادت می‌دهم این انتخابات یکی از پاک‌ترین و سالم‌ترین انتخابات‌های کشور بوده است و البته حوادث و اشتباهات جزئی وجود داشته که به هیچ وجه کل انتخابات را مورد تاثیر قرار نمی‌دهد.
وی با اشاره به بازشماری آرا گفت: تفاوت محسوسی در بازشماری آرا 10 درصد از صندوق‌های رای مشاهده نشد که تاثیری در پرکردن فاصله 11 میلیونی آرا داشته باشد.
آیت‌الله یزدی رسیدگی دقیق شورای نگهبان به شکایت کاندیداها مورد توجه قرار داد و گفت: در فرصت 5 روزه نهایی نیز شکایت جدیدی حاصل نشد و شورای نگهبان در طول این دوران با دقت و برگزاری جلسات متعدد صحت انتخابات را بررسی و در نهایت آن را تایید کرد.

*کشور حساب و کتاب و قانون دارد‌
وی با اشاره به برخی تلاش‌ها در خصوص متشنج کردن فضای کشور گفت: کشور اسلامی ما حساب و کتاب و قانون دارد و دستگاه‌های امنیتی، قضایی و انتظامی با خودسری‌ها برخورد خواهند کرد.
آیت‌الله محمد یزدی با اشاره به ادعاهای مطرح شده مبنی بر ایجاد تقلب و تخلف در انتخابات تصریح کرد: می‌گویند انتخابات به نحوی پیش رفته که نظر مردم نسبت به یک کاندیدا جلب شده است و مناظرات باعث ایجاد چنین روندی شده است.
وی ادامه داد: هیچگاه نمی‌توان انتخابات ریاست جمهوری را با مطرح کردن چنین دلایلی باطل کرد اینها حتی قبل از شروع انتخابات نیز می‌گفتند که در انتخابات تقلب خواهد شد.

* یک مورد خرید و فروش رای مشاهده نشد‌
وی انتشار آمار جزئی صندوق‌های رای در انتخابات ریاست جمهوری را بی‌سابقه و مفید عنوان کرد و گفت: در همه دوره‌ها انتخابات به همین سبک و با همین قوانین برگزار شده است و خوشبختانه در این دوره از انتخابات حتی در یک نقطه هم خرید و فروش رای مشاهده نشده است.
دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم بیان داشت: ادعای ابطال انتخابات ادعایی لغو است و حتی دوستان خود آقای موسوی نیز لغو بودن این ادعا را تایید می‌کنند و حتی مراجع عظام تقلید از جمله آیت‌الله مکارم شیرازی نیز گفته‌اند که ابطال انتخابات امکانپذیر و معقول نیست و خود آنها هم می‌دانند که ادعای غلطی را مطرح می‌کنند.
وی تاکید کرد: طرح اصلی آنها قرار گرفتن در برابر نظام و مقابله با اصل نظام بود و آقای موسوی در حالیکه هنوز حتی یک صندوق رای هم باز نشده بود اعلام کرد که پیروز انتخابات است.
آیت‌الله یزدی در ادامه با اشاره به حوادث بعد از انتخابات و اقدامات صورت گرفته از سوی شخصیت‌های نظام برای نصیحت میرحسین موسوی گفت: تعداد زیادی از شخصیت‌ها از جمله آیت‌الله هاشمی شاهرودی، حجت‌الاسلام اژه‌ای، حجت‌الاسلام پورمحمدی و بسیاری دیگر از دوستان و مخالفان آقای موسوی را نصیحت کردند که به این روند که در پیش گرفته خاتمه دهد.
وی در ادامه گفت: متاسفانه آقای موسوی با تکیه به برخی از نیروها در این دوره از انتخابات خود را ضایع کرد. وی اگر چهار سال تحمل می‌کرد شاید می‌توانست در دوره بعد انتخابات به موفقیت دست یابد.

* موسوی را تایید صلاحیت نخواهیم کرد‌
وی در پاسخ به سئوالی در ارتباط با تایید میرحسین موسوی در صورت کاندیداتوری در انتخابات دوره آینده ریاست جمهوری گفت: اگر من و امثال من در شورای نگهبان حضور داشته باشیم صلاحیت وی را ‌تایید نخواهیم کرد شاید دیگر مردم و دوستان ایشان هم وی را تایید نکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز فعالیت دولت دهم در آینده نزدیک اظهار داشت: همواره در جلسات خصوصی به عنوان یک روحانی و طلبه توصیه‌هایی را به رئیس جمهور داشته‌ام و در آینده از ایشان می‌خواهم شرح صدر بیشتری داشته و با تدبیر بیشتری عمل کنند و همه قشرها را زیر پوشش قرار دهند.
وی در پایان تاکید کرد: کشور به خوبی می‌تواند راه رشد و پیشرفت را در سایه رهبری‌های امام‌گونه آیت‌الله خامنه‌ای طی کند و امیدواریم این ضربه‌ها که در اثر شرایط اخیر به حیثیت بین‌المللی نظام وارد شد هرچه زودتر جبران شود.
انتهای پیام/ش
=====================================


ارسال به دوستان
آیت‌الله مقتدایی در گفتگو با فارس:
مخالفت با نظر شورای نگهبان قانونی، شرعی و عرفی نیست

خبرگزاری فارس: رئیس حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه مخالفت با نظر شورای نگهبان قانونی، شرعی و عرفی نیست، افزود: اگر چنانچه افرادی اغتشاشات را ادامه دهند خواست استکبار جهانی را انجام داده‌اند.

آیت‌الله مرتضی مقتدایی رئیس حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با بیان اینکه ما در یک نظام و حکومت الهی که زیر نظر نظام ولایت فقیه است زندگی می‌کنیم، افزود: شأن ولایت فقیه و جایگاه آن را مقام معظم رهبری در حوادث اخیر با تدبیر، حکمیت بسیار عادلانه‌ و با نظرهای حکیمانه ابراز کردند و در این راستا انتخابات به نتیجه خوبی رسید.
وی با اشاره به حضور حماسی مردم در انتخابات که در سطح دنیا بی‌نظیر است، گفت: بعد از اختلاف نظری که برخی از کاندیداها نسبت به نتیجه انتخابات داشتند نظر مقام معظم رهبری بر این شد که اعتراضات از طریق قانون پیگیری و همه ملزم به رعایت آن شوند و در نهایت هر چه قانون حکم کرد همه نسبت به آن تمکین کنند.
آیت‌الله مقتدایی با اشاره به مهلت اضافه پنج روزه شورای نگهبان برای رسیدگی به اعتراضات، تصریح کرد: شورای نگهبان امین ملت است و به صورت دقیق شکایات را بررسی و به این نتیجه رسیدند که تخلفی در انتخابات صورت نگرفته است.
عضو مجلس خبرگان با تاکید بر اینکه به نظر می‌رسد همانطور که این مسیر قانونی طی شده باید همه ملت ، مسئولین و کاندیداهایی که ابهاماتی داشتند باید از نظر شورای نگهبان تبعیت کنند،‌ گفت: ‌نظر مقام معظم رهبری فصل‌الخطاب است و در کشور همه باید از آن تبعیت کنند.
وی تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری از ملت شریف ایران کمال تشکر را خالصانه ابراز کردند ملت ما هم باید از یک چنین رهبری تشکر کنند که با درایت خود اختلاف نظرها را به نتیجه مطلوب رساند.
رئیس حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه مخالفت با شورای نگهبان و ادامه وضع قبلی به هیچ وجه قانونی، شرعی و عرفی نیست، افزود: ادامه اعتراضات محکوم است و اگر چنانچه افرادی اغتشاشات را ادامه دهند خواست استکبار جهانی را انجام داده و در مسیر آنها حرکت کرده‌اند که نظام باید با آن‌ها مقابله کند و البته بعید می‌دانم با درایتی که پیش آمد کسی مخالفت کند.
آیت‌آلله مقتدایی خاطرنشان کرد: کسانی را که با افکار انحرافی در مسیر مطلوب دشمن حرکت کردند خدا هدایت کند زیرا رفتارآنان انقلاب و نظام را تضعیف می‌کند و مخالف راه شهدا و ارزش‌های نظام است.

===================================








وزیر خارجه اسپانیا در تماس تلفنی با متکی
:
اروپا در امور داخلی ایران دخالت نمی‌کند

خبرگزاری فارس: وزیر خارجه اسپانیا در گفت و گوی تلفنی با وزیر خارجه کشورمان گفت: تکرار می‌کنیم اروپا در امور داخلی ایران دخالت نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اداره کل اطلاعات و مطبوعات امور خارجه، موراتینوس وزیر امور خارجه اسپانیا در تماس تلفنی با منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان ضمن بررسی روابط تهران - مادرید اظهار داشت: اروپا بدون هر گونه دخالتی در امور ایران، خواهان مدیریت شرایط و حل برخی مسائل ایجاد شده فیمابین است.
وزیر امور خارجه اسپانیا با اشاره به انتخاب مجدد محمود احمدی نژاد تاکید کرد: می توانیم به مشورت‌هایمان برای همکاری ادامه دهیم.
متکی نیز در این گفت و گوی تلفنی با اعلام خاتمه یافتن موضوع انتخابات در ایران، از رویکرد اروپا برای مدیریت مناسبات با ایران استقبال کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین همتای اسپانیایی خود را از تحولات مهم و حضور شکوهمند 85 درصدی ملت بزرگ ایران در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری آگاه کرد.
=================

رجا نیوز -
تبلیغات
خبرگزاری فرانسه از طرف موسوی با شورای نگهبان مخالفت کرد

در حالی که پس از تایید نهایی انتخابات دهم ریاست‌جمهوری میرحسین موسوی موضعی اتخاذ نکرده، خبرگزاری فرانسه نوشت که میرحسین موسوی پس از تایید صحت انتخابات از سوی شورای نگهبان، بار دیگر خواستار ابطال انتخابات شده است.

شبکه ایران نوشت؛ خبرگزاری فرانسه ساعاتی پیش از قول ارگان اینترنتی میرحسین موسوی اعلام کرد که آخرین نخست وزیر کشور بار دیگر خواستار ابطال انتخابات شده است.

"فرانس پرس " در ادامه خبرش به نقل از سایت قلم نیوز نوشت: ما تاکید می‌کنیم که موضع موسوی همانی است که در نامه ‏27‏ ژوئن ذکر شده است‏.‏

این رسانه عنوان کرده که میرحسین این درخواست را طی بیانیه‌ای در سایت قلم منتشر کرده است.

موسوی در نامه 6 تیر(27 ژوئن) خود به شورای نگهبان، خواستار ابطال انتخابات شده و این شورا را فاقد صلاحیت داوری دانسته بود.

خبر فرانس پرس در حالی منتشر شدکه سایت قلم‌نیوز، ارگان اینترنتی میرحسین موسوی، تا این لحظه این خبر در خبرگزاری فرانسه، چنین بیانیه‌ای را منتشر نکرده بود.

تعجیل خبرگزاری فرانسه در انتشار این خبر آنهم پیش از آنکه سایت قلم متعلق به ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی اقدام به انتشار بیانیه‌ای در زمینه نظر شورای نگهبان کند، این احتمال را قوت بخشید که به نظر می‌رسد موسوی به دنبال صدور بیانیه‌ای در این زمینه بوده است اما به دلایلی صدور این بیانیه به تاخیر افتاده و یا منتفی شده است.

هرچند تاکنون ارتباط روشنی بین موسوی و این خبرگزاری گزارش نشده است، اما در روزهای اخیر اخبار و بیانیه‌های مربوط به وی که در سایت قلم منتشر می‌شود، به صورت گسترده و فوری در رسانه‌های خارجی از جمله خبرگزاری‌ فرانسه بازتاب داشته است.

به هر حال در صورت انتشار این بیانیه در ارگان اینترنتی موسوی، اقدام عجولانه خبرگزاری فرانسه در انتشار زودتر آن، ابهامات جدی را در رابطه با تیم تصمیم گیر رسانه‌ای موسوی به وجود خواهد آورد.

این در حالی است که با توجه به اعتبار حرفه‌ای خبرگزاری فرانسه، احتمال خبرسازی از سوی این خبرگزاری بسیار کمرنگ است.

اما پیش از این و در بحبوحه "اردوکشی‌های خیابانی " نیز درحالی که سایت "کلمه "، دیگر ارگان اینترنتی میرحسین موسوی، انتصاب تجمع روز چهارشنبه 3 تیر در میدان بهارستان را به ستاد موسوی تکذیب کرد و آن را «حرکت مستقل مردمی» خواند، شبکه آمریکایی فاکس نیوز با اشاره به اطلاعیه‌ای که در صفحه "فیس‌بوک موسوی " و به اسم خود او قرار داده شده بود، از برگزاری این گردهمایی خبر داد و گفت، ‌انتظار می‌رود کاندیدای ناکام اصلاح‌طلبان نیز در این تجمع شرکت کند.

این فراخوان سبب شد تا تجمعی غیرقانونی در میدان بهارستان و به بهانه اعتراض به نتایج انتخابات صورت بگیرد. مقامات وزارت خارجه کشورمان نیز در هفته‌های اخیر بارها به تلاش شبکه فارسی تلویزیون بی بی سی و صدای امریکا برای هدایت آشوب?هایی که به بهانه اعتراض به نتایج انتخابات صورت گرفته بود، هشدار دا
----------------------------------------------------------------------------
هرکس بگوید رای شورای نگهبان کذا است مفسد است

رجا نیوز


اگر رای داد و شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت ، هیچ کس حق ندارد یک کلمه راجع به این بگوید. اگربخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این مجلس کذا است، این فساد است ، و مفسد است یک همچو آدمی ، تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد.

امام خمینی(ره) در سخنرانی‌ها و پیام ‌های مختلفی با اشاره به فصل الخطاب بودن نظر شورای نگهبان بر لزوم پذیرش آن توسط همه گروه‌ها، احزاب و افراد تاکید ورزیده‌اند.گزیده‌ای از فرمایشات بنیانگذار جمهوری اسلامی درباره تمکین مسئولان ، احزاب و گروه‌ها به قانون و فصل‌الخطاب بودن قانون اساسی و شورای نگهبان به شرح ذیل است:


*شورای نگهبان به ‌هیچ وجه گوش به حرف عده‌ای که به اصطلاح مترقی هستند ندهد

"....شما باید ناظر بر قوانین مجلس باشید، و باید بدانید که به هیچ وجه ملاحظه نکنید. باید قوانین را بررسی نمایید که صددرصد اسلامی باشد. به هیچ وجه گوش به حرف عده‌ای که می خواهند یک دسته کوچک مردم ما خوششان بیاید و به اصطلاح مترقی هستند، ندهید، قاطعانه با اینگونه افکار مبارزه کنید. خدا را در نظر بگیرید. اصولا آنچه که باید در نظر گرفته شود خداست ، نه مردم، اگر صد میلیون آدم ، اگر تمام مردم دنیا یک طرف بودند و شما دیدید که همه آنها حرفی می زنند که بر خلاف حکم قرآن است بایستید و حرف خدا را بزنید، ولو اینکه تمام بر شما بشورند. انبیا هم همین طور عمل می کردند؛ مثلا موسی در مقابل فرعون مگر غیر از این عمل کرد؟ مگر موافقی داشت.
بحمدالله مجلس ما مجلسی است اسلامی و قوانین خلاف اسلام تصویب نخواهد شد؛ولی شما وظیفه دارید ناظر باشید. خلاصه گوش به حرف طبقه مرفه مترقی ندهید. خدا انشاءالله با ماست . اگر عملمان برای خدا باشد، خدا ما را موفق می کند..... "
(صحیفه امام ج 13 ص 53)

* هرکس بگوید رای شورای نگهبان کذا است مفسد است

".....من تکرار می کنم مجلس بالاترین مقام است در این مملکت . مجلس اگر رای داد و شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت ، هیچ کس حق ندارد یک کلمه راجع به این بگوید. من نمی گویم رای خودش را نگوید؛ بگوید؛ رای خودش را بگوید؛ اما اگربخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این مجلس کذا، این فساد است ، و مفسد است یک همچو آدمی ، تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد.این مجلس ما حصل خون یک جمعیتی است که وفادار به اسلام بودند؛ و این مجلس عصاره زحمتهای طاقت فرسای این ملت مسلمان بوده است ؛ این مجلس فراهم آمده از "الله اکبر "های مردم است ؛ اگر بنا باشد که این مجلس فراهم آمده از "الله اکبر " مردم قدمی برخلاف اسلام بگذارد، این مجلس مجلسی خواهد بود که برخلاف مسیرمسلمین عمل کرده . با تمام قدرت ، بدون اینکه ملاحظه از احدی و از مقامی بشود،مجلس باید مسائل را طرح بکند. و رد و بدل و انتقاد صحیح ، بدون جار و جنجال ، بدون هیاهو، مسائل را بگویند. کسی که مخالف است مخالفت خودش را بدون هیاهو بگوید.آن که موافق است موافقت خودش را بدون جار و جنجال بگوید. و بعد هم رای بگیرند.وقتی رای گرفتند، اگر اکثریت رای داد، و بعد هم برده شد پیش شورای نگهبان و آنها هم صحیح دانستند این رای را، مخالف اسلام ندانستند و مخالف قانون اساسی ندانستند، اگربعدها بخواهند شیطنت بکنند، این شیطنتها از مبادی غضب ، از مبادی فاسد، بیرون می آید. باید سرتسلیم به مجلس ، یعنی سر تسلیم به اسلام وقتی مخالف اسلام نیست ، سرتسلیم به اسلام فرود آورد. روشهای غیر اسلامی را، اگر هم در باطن - خدای نخواسته -دارند، نباید دیگر اظهار بکنند و نباید اذهان مردم را نسبت به مجلس مشوش کنند. این یک مسئله ای است اساسی ، و باید همه توجه داشته باشند. به مجرد اینکه یک مطلبی برخلاف رای یک نفر است ، نباید بگوید مجلس درست نیست .
(صحیفه امام ج14ص370)

*پس از رای و انفاذ شورای نگهبان، هیچ مقامی حق رد آن را ندارد

"....موضوعات برای احکام ثانویه اسلام نظر خواهی شود که کارها به نحو شایسته انجام گیرد. و این نکته نیز لازم است که تذکر داده شود که رد احکام ثانویه پس از تشخیص موضوع به وسیله عرف کارشناس ، با رد احکام اولیه فرقی ندارد، چون هر دو احکام الله می باشند. و نیز احکام ثانویه ربطی به اعمال ولایت فقیه ندارد و پس از رای مجلس وانفاذ شورای نگهبان ، هیچ مقامی حق رد آن را ندارد، و دولت در اجرای آن باید بدون هیچ ملاحظه ای اقدام کند. و با تشخیص دو سوم مجلس شورای اسلامی که مجتمعی ازعلمای اعلام و مجتهدان و متفکران و متعهدان به اسلام هستند، در موضوعات عرفیه که تشخیص آن با عرف است ، با مشورت از کارشناسان ، حجت شرعی است که مخالفت باآن بدون حجت قویتر خلاف طریقه عقلاست . چنانچه تغییر احکام اولیه ، با شک درموضوع و عدم احراز آن با طریقه عقلا مخالف است .
دولت جمهوری اسلامی که متصدی اداره کشور است و در هر پیشامدی موظف است اقدام مقتضی نماید، در وضع کنونی بدون کمک ملت ، توانایی رفع تمام گرفتاریهارا ندارد، و برای اداره نظام جمهوری و دفاع از دشمنان مهاجم و رفع مشکلات جنگ که حجم آن بسیار عظیم است ، احتیاج به کمک دارد.... "
(صحیفه امام ج17ص 321 )

* من در تمام مواقعی که مقتضی بوده است، شورای نگهبان را تایید کرده ام

".....از تحمل زحمات و رنجهای شما تشکر می کنم . شما توقع نداشته باشید که مورداهانت واقع نشوید. همه می دانید تا کسی کاری انجام ندهد کسی به او توهین نمی کند.توهین برای کسانی است که می خواهند زنده باشند. هیچ کدام از ما نباید انتظار تعریف راداشته باشیم . باید به حکم خدا عمل کنیم و به این هم کاری نداشته باشیم که چه کسی ازاین کاری که برای خدا می کنیم خوشش می آید و یا چه کسی بدش می آید. من در تمام مواقعی که مقتضی بوده است، مجلس و شورای نگهبان را تایید کرده ام. ما باید دست دردست یکدیگر بگذاریم تا یک کشور اسلامی درست کنیم .
امروز تبلیغات علیه من و شما نیست ، تبلیغات علیه اسلام است . اگر ما با اسلام کاری نداشتیم کسی با ما بد نبود. امروز امریکا و شوروی را که آن قدر در دنیا فساد می کنندکسی محکوم نمی کند، ولی تمام محکومیتها مال ماست . در دنیا تنها ایران است که موردسئوال است ؛ ولی اگر ما وحدت خودمان را حفظ کنیم و همصدا و همجهت باشیم از هیچ چیز نباید بترسیم . مهم این است که با هم خوب باشید و تصمیم داشته باشیم که مستقل..... "
(صحیفه امام ج 17ص441 )

*افرادی که نظریه شورای محترم نگهبان در ابطال یا تایید موافق میلشان نباشد دست به شایعه افکنی می‌زنند

"...چنانچه مشاهده می شود پس از انتخابات مرحله اول از دوره دوم مجلس شورای اسلامی ، افرادی که نظریه شورای محترم نگهبان در ابطال یا تایید بعضی حوزه ها موافق میل شان نبوده است دست به شایعه افکنی زده و اعضای محترم شورای نگهبان - ایدهم الله تعالی - را که حافظ مصالح اسلام و مسلمین هستند، تضعیف و یا خدای ناکرده توهین می نمایند و به پخش اعلامیه و خطابه در مطبوعات و محافل دست زده اند غافل از آنکه پیامد چنین اعمال و جوسازی ها آن هم در دوره دوم مجلس و نگذشتن سالی چند ازانقلاب چه خواهد بود. امید است چنین اعمال ، بی توجه به نتایج ناروا و اسف بار آن باشد.
معلوم نیست در صدر مشروطیت در دوره اول با فقهای ناظر به قوانین این نحو عمل شده باشد. در آن زمان به تدریج فقها را از مجلس بیرون راندند و به سر این ملت آن آوردند که دیدیم .
من به این آقایان هشدار می دهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان امری خطرناک برای کشور و اسلام است . همیشه انحرافات به تدریج در یک رژیم واردمی شود و در آخر، رژیمی را ساقط می نماید. لازم است همه به طور اکید به مصالح اسلام و مسلمین توجه کنیم و به قوانین ، هر چند مخالف نظر و سلیقه شخصی مان باشد احترام بگذاریم و به این جمهوری نوپا که مورد هجوم قدرت ها و ابرقدرت هاست وفادار باشیم.
(صحیفه امام ج17ص431)

*شورای نگهبان، موردتایید اینجانب می‌باشند

شورای محترم نگهبان ، که حافظ احکام مقدس اسلام و قانون اساسی هستند، موردتایید اینجانب می باشند. و وظیفه آنان بسیار مقدس و مهم است . و باید با قاطعیت به وظایف خود عمل نمایند. البته توجه به اهمیت حفظ نظام جمهوری دارند که با آن هیچ حکم و امری مزاحمت نمی کند و برای حفظ آن از هیچ کوششی نباید مضایقه کرد ومعلوم است آقایان با تعهدی که دارند تحت تاثیر هیچ جوی واقع نمی شوند.
ان شاءالله موید باشند.
(صحیفه امام ج19ص155)

*نهاد شورای نگهبان به هیچ وجه تضعیف نشده و نخواهد شد

ولایت فقیه و حکم حکومتی از احکام اولیه است. نهاد شورای نگهبان همیشه موردتایید اینجانب است و به هیچ وجه تضعیف نشده و نخواهد شد. این نهاد باید همیشه بابیداری و هوشیاری در خدمت به اسلام و مسلمین کوشا باشد.
(صحیفه امام ج20ص457)
نظرات کاربران:

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد